Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و تعالی سازمانی صندوق بازنشستگی کشوری از الکترونیکی شدن انتقال داده‌های تمامی دستگاه‌های اجرایی به این صندوق در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا رضوانی با بیان اینکه «یکی از اقدامات مهمی که در جهت تعالی سازمانی انجام دادیم، الکترونیکی کردن فرآیندهای اداری و برقراری حقوق و دستمزد و نیز ارائه خدمات الکترونیک به بازنشستگان است»، گفت: در این راستا، تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات را در بخش‌های مختلف فعالیت‌های صندوق عملیاتی کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: در ابتدای فعالیت مدیریت جدید صندوق بازنشستگی کشوری، ۳۴ فرآیند را شناسایی کردیم که باید به صورت الکترونیکی انجام شود که از این تعداد، ۶ مورد را کامل به اتمام رساندیم و طبق برنامه، قرار است ۱۲ مورد دیگر را تا پایان سال به اتمام برسانیم. مابقی موارد هم طبق برنامه زمان‌بندی مشخص‌شده، در سال‌های بعد به اتمام خواهد رسید.

رضوانی در این زمینه به اجرایی شدن فرآیندهایی چون «اتوماسیون اداری بین صندوق بازنشستگی کشوری و هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه صندوق بازنشستگی کشوری»، «فرآیند صدور گواهی کسر از حقوق» و «استعلام سوابق شاغلان دستگاه‌های اجرایی» در این مدت اشاره کرد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و تعالی سازمانی صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه «از جمله کارهای در دست اقدام که در آینده نزدیک به اتمام می‌رسد، تبادل داده‌ها، پرونده‌ها و مسندات با دستگاه‌های اجرایی است»، گفت: در حال حاضر، تمامی دستگاه‌های اجرایی برای برقراری حقوق و دستمزد بازنشستگان عزیز، مکاتبات و مستندات و داده‌های خود را به شکل هاردکپی یا سی‌دی برای ما ارسال می‌کنند که ما به سمت کاملا الکترونیکی شدن این فرآیند رفته‌ایم تا تمامی هاردکپی‌ها و سی‌دی‌ها از فرآیند حذف شود.

وی افزود: در حال حاضر، این فرآیند الکترونیک کاملا طراحی شده، نرم‌افزارهای آن نوشته شده و برای چند دستگاه اجرایی در استان تهران، فرآیند اجرایی شده است. باگ‌ها و موانع و مشکلات فرآیند را شناسایی کرده‌ایم و در حال حل آن هستیم تا انشاءالله به‌زودی برای تمامی دستگاه‌های اجرایی برای کل کشور فرآیند تبادل داده‌ها به شکل الکترونیکی انجام شود.

به گفته رضوانی، یکی دیگر از خدمات ضروری که باید الکترونیک می‌شد، دریافت کسورات از خویش‌فرمایان بود که این مورد هم به شکل کاملا الکترونیکی طراحی شده و به‌زودی از این خدمت هم رونمایی خواهد شد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و تعالی سازمانی صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه «یکی دیگر از اقدامات انجام‌شده در جهت الکترونیکی کردن فرآیندها، برقراری ارتباط الکترونیک با سازمان‌های ذی‌نفع و همکار بوده است»، اعلام کرد: در حال حاضر، صندوق بازنشستگی کشوری با سازمان‌های تامین اجتماعی، بیمه سلامت و ثبت احوال کشور، تبادل داده بسیار خوبی دارد که کاملا به طور الکترونیکی انجام می‌شود. همچنین، از ظرفیت سازمان فناوری اطلاعات و سازمان برقراری ارتباطات رادیویی برای برقراری ارتباط استفاده شده است.

وی همچنین با اشاره به فعالیت درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری از اواخر مردادماه سال جاری توضیح داد: سیاست ما این بوده که یک درگاه متمرکز ارائه خدمات الکترونیک به بازنشستگان ایجاد کنیم که این درگاه در آدرس SabaSRM.ir ایجاد شد و بازنشستگان می‌توانند خدماتی را که در حال حاضر در دسترس هستند، در آنجا ملاحظه و دریافت کنند. البته، تا پیش از این، بخشی از این خدمات در سایت اصلی صندوق به نشانی cspf.ir نیز ارائه می‌شد که با طراحی جدید سایت صندوق، از این پس، سایت cspf.ir صرفا وظیفه خبررسانی و اطلاع‌رسانی به بازنشستگان و مخاطبان را برعهده خواهد داشت. لذا تمام خدمات الکترونیک صندوق در سایت SabaSRM.ir متمرکز شده است.

رضوانی یادآور شد: درگاه خدمات الکترونیکی SabaSRM.ir در حال تبدیل به یک پلت‌فرم است که در آن، از تمامی ظرفیت‌های شرکت‌های صندوق بازنشستگی و شرکت‌های ملی که می‌توانند خدمات خوبی مثل فروش کالا و خدمات باکیفیت و با قیمت مناسب برای بازنشستگان ارائه دهند، روی این سایت فعال کرده‌ایم و تاکنون، بسته‌های مختلف «طرح یاری» بر بستر این درگاه اجرا شده که در این سایت، در دسترس هستند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری، وی همچنین به توسعه اپلیکیشن صندوق بازنشستگی کشوری اشاره کرد و گفت: این اپلیکیشن که در گذشته به نام خاتم فعالیت داشت و پشتیبان تلفن و موبایل بود، الان تحت عنوان «صبااپ» توسعه پیدا کرده و به یک اپلیکیشن جامع و کامل تبدیل شده؛ به‌طوری که تمامی خدمات الکترونیک که در درگاه SabaSRM.ir وجود دارد، روی صبااپ قرار می‌گیرد. در فاز اول، صبااپ رونمایی و بخشی از خدمات الکترونیکی صندوق روی آن قرار گرفته که در آینده، این خدمات هم توسعه پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی کشوری بيمه صندوق بازنشستگی کشوری دستگاه های اجرایی خدمات الکترونیک تعالی سازمانی حال حاضر داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۲۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی از ممنوعیت ارائه خدمات دولتی و بانکی به دارندگان مجوزهای کاغذی از ابتدای مردادماه امسال خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سعید ملااسماعیلی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به صدور مجوزهای کسب و کار الکترونیکی در استان، اظهار داشت: تاکنون 55 هزار و 514 مورد درخواست صدور مجوز کسب و کار الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شده است که ثبت این مجوزها منجر به صدور 31 هزار و 763 مجوز کسب‌وکار الکترونیکی در استان شده است.

وی افزود: از مجموع درخواست‌های صدور مجوز الکترونیکی در استان 24 هزار و 750 مورد مربوط به مجوزهای ثبت‌محور بوده است، طبق اعلام مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب‌وکار کشور، در استان مرکزی از ابتدای زمستان سال گذشته تا کنون 6 هزار و 148 مورد معادل 11.9 درصد از کل مجوزهای صنفی قدیمی موجود در استان به شناسه یکتا تبدیل شده‌اند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی با تأکید بر ممنوعیت ارائه خدمات دولتی و بانکی به دارندگان مجوزهای کاغذی گفت: بر اساس اطلاعیه‌های منتشره از سوی مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، از ابتدای خرداد ماه امسال ارائه خدمات دولتی و بانکی به دارندگان مجوزهای کاغذی قدیمی و فاقد QR کد، ممنوع است و با هوشمندشدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور به آدرس qr.mojavez.ir  نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل می‌شوند. 

ملااسماعیلی تصریح کرد: دارندگان مجوزهای قدیمی و کاغذی با مراجعه به درگاه ملی مجوزها در کمتر از پنج دقیقه می‌توانند مجوزهای خود را به مجوزهای الکترونیکی جدید تبدیل کنند. دارندگان مجوزهای کاغذی و قدیمی می‌توانند با گوشی همراه خود و با ورود تنها سه کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها، به سرعت، رایگان و بدون مراجعه حضوری به دستگاه‌های دولتی مجوز الکترونیکی دریافت کنند. 

وی خاطرنشان کرد: طبق قانون تسهیل صدور مجوزها، تمامی مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوز الکترونیکی شوند و کسب و کارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، از نظر قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند، لازم است با برگزاری میزهای خدمت در محل اتحادیه های اصناف، بازار و محل برگزاری نماز جمعه، با استفاده از ظرفیت اتاق‌های اصناف، تعاون و مراجع صدور مجوزها در سطح هر شهرستان، تسریع در تبدیل مجوزهای قدیمی انجام شود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • آمادگی صددرصدی برای برگزاری دور دوم انتخابات الکترونیکی در ۵ شهر مازندران
  • ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی
  • فیلم| صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟
  • فیلم/ صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟
  • عدم‌ انجام تکالیف قانونی توسط بنیاد شهید و صندوق بازنشستگی
  • صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟
  • این افراد می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند
  • تمهیدات لازم برای امنیت انتخابات دور دوم مجلس در آبادان اعمال شد
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • جانمایی ۵۹ صندوق الکترونیکی برای انتخابات در سوادکوه