Web Analytics Made Easy - Statcounter

رونمایی از درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی با حضور وزیر اقتصاد با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، از درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی رونمایی شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از رسانه مالیاتی ایران، وزیر امور اقتصادی و دارایی، روز چهارشنبه 27 اسفند ماه در مراسم افتتاح درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی که در محل ستاد سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد، تاکید کرد: با اجرای این درگاه ملی، گام نخست هوشمندسازی نظام مالیاتی به طور کامل محقق شده و سال آینده شاهد تحقق گام های بعدی به ویژه اجرای قانون پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان از سوی تمامی مودیان مالیاتی خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر فرهاد دژپسند، با بیان اینکه نظام مالیاتی مطلوب، نظامی است مردم بنیاد، دانش بنیان، مدرن و هوشمند، عنوان داشت: ویژگی مهم اقتصاد مبتنی بر مالیات آن است که برخلاف اقتصاد مبتنی بر نفت، رابطه حکومت و مردم کاملا تعریف شده است و پاسخگویی و شفاف بودن امور از نکات بارز این نظام های مالیات محور است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی، خاطرنشان کرد: اقتصاد کشور در حال حرکت به سمت کاهش وابستگی بودجه به نفت است و امسال شاهدیم بخش اعظمی از بودجه کشور از محل منابع مالیاتی تامین شده است.
وی با اشاره به افتتاح درگاه ملی خدمات الکترونیک مودیان عنوان داشت: با اجرای این پروژه ملی، روابط چهره به چهره و مراجعات حضوری مودیان به ادارات مالیاتی به شدت کاهش می یابد و به تبع این امر، فساد اداری و هزینه های وصول مالیات به کمترین میزان تقلیل می یابد.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور نیز در ابتدای این مراسم گزارشی از تحولات نظام مالیاتی در سال های اخیر اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نظام مالیاتی کشور در آستانه تبدیل شدن به یک نظام مالیاتی مدرن است که با تحقق آن، نظام مالیاتی از وضعیت مالیات الکترونیک( E. TAX ) به وضعیت مالیات هوشمند
( I. TAX ) تغییر وضعیت خواهد داد.
دکتر امید علی پارسا، با بیان اینکه اجرای پروژه درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی، در راستای اجرای رئوس برنامه راهبردی مدرن سازی نظام مالیاتی کشور در دستور کار سازمان امور مالیاتی کشور قرار گرفته است، گفت: این پنجره واحد، بستر مناسب برای افزایش خدمات الکترونیکی و ارتقای رضایتمندی تمامی مردم را فراهم خواهد کرد.
وی درخصوص اهداف کلان اجرای این پروژه ملی گفت: بستر سازی تسهیل، تسریع و توسعه خدمات الکترونیک به ذینفعان سازمان، ارائه اطلاعات مورد نیاز مودیان مالیاتی و عموم مردم از سوابق پرونده های مالیاتی، یکپارچه سازی اطلاعات مودیان در یک درگاه واحد، کاهش مراجعات حضوری مردم به سازمان، افزایش رضایت مندی مودیان وکاهش مصرف کاغذ را از مهمترین این اهداف برشمرد.
معاون فناوری های سازمان امور مالیاتی کشور نیز در مراسم افتتاح درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی با بیان اینکه، این درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به آدرس My.tax.gov.ir از اواسط بهمن ماه سال جاری بصورت آزمایشی برای عموم مردم در سطح کشور طراحی و راه اندازی شد، گفت: این درگاه ملی با شعار «هر ایرانی یک مودی»، از امروز رسما آماده خدمات ‎ رسانی به مودیان مالیاتی می باشد.
هادی خانی تصریح کرد: از طریق این پنجره واحد الکترونیک، حدود 25 خدمت مالیاتی به عموم شهروندان و مودیان بطور متمرکز و به صورت الکترونیک ارایه می شود که از جمله این خدمات می توان به مشاهده پرونده های مالیاتی در بخش مالیات مستقیم و مالیات بر ارزش افزوده، کارتابل ابلاغ الکترونیک، ارایه اظهارنامه ‎ های مالیاتی، رفع تعهدات ارزی و ... اشاره کرد و همچنین سایر اقداماتی که شهروندان برای انجام آن نیازمند مراجعه حضوری به ادارات مالیاتی یا سایر مراجع بودند از جمله پرداخت قبوض مالیاتی، دریافت گواهی نقل و انتقال موضوع ماده 187 قانون مالیات ‎ های مستقیم، استعلام ممنوع الخروجی، استعلام بدهی مالیاتی، استعلام مالیات خریداران سکه و ... نیز از طریق این درگاه ملی قابل ارایه به مردم است.
وی با بیان اینکه این پنجره واحد روز به روز تکامل یافته و خدمات مطلوبتری را به صورت الکترونیک به مودیان ارایه خواهد کرد، گفت: از جمله خدمات در دست طراحی می توان به مشاهده فرآیندهای رسیدگی و قطعیت، درخواست بخشودگی جرائم، درخواست تقسیط بدهی مالیاتی، درخواست ثبت و پیگیری اعتراض، ارسال اظهارنامه های مشاغل و مستغلات استیجاری و ارث، اعلام عدم فعالیت/تعطیلی/ شروع به کار و یا تغییر کاربری، درخواست استرداد، درخواست رفع محدودیت تبصره 4 ماده 186 ق.م.م، درخواست ارسال اظهارنامه به بورس، درخواست تمکین برگه های مالیاتی و مشاهده مالیات تکلیفی پزشکان اشاره کرد که در آینده، این خدمات به شکل موثری به مودیان محترم ارایه خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی کشور درگاه ملی نظام مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۴۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مزیت استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی برای اصناف

در حال حاضر کلیه مودیان که کمتر از ۱۸ میلیارد تومان فروش در سال داشته باشند می‌توانند از تسهیلات تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم مانند اقساط طولانی‌تر و عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک استفاده کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، براساس تبصره ماده 100 قانون مالیات‌های مستقیم، صاحبان مشاغلی که فروش آنها کمتر از سقف تعیین شده باشد، می‌توانند از تسهیلات این تبصره استفاده کنند. معمولا سقف فروش هر ساله در قانون بودجه همان سال به تصویب می‌رسد.

سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه

از جمله مزیت‌هایی که مشمولان تبصره ماده 100 قانون مالیات‌های مستقیم می‌توانند از آن بهره‌مند شوند، به شرح زیر است:

عدم مراجعه به ادارات و قرار گرفتن در فرآیند تشخیص و رسیدگیلحاظ نمودن هزینه اجاره در محاسبات سیستمیعدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارکامکان تقسیط مالیات در بازه‌های زمانی طولانی ترعدم نیاز به تکمیل جداول درآمد و هزینه(تسلیم اظهارنامه)

ضمن اینکه میزان بهره‌مندی از تسهیلات تبصره ماده 100، سه برابر سال گذشته شده است. براین اساس کسبه تا سقف 18 میلیارد تومان از ارائه اظهارنامه مالیاتی معاف شده‌اند و می‌توانند از تسهیلات تبصره ماده 100 استفاده کنند.

به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که طیف گسترده‌ای از صاحبان مشاغل می‌توانند از مزایای تبصره ماده 100 بهره‌مند شوند. همچنین باید توجه داشت که اگر سقف فروش مودی از 18 میلیارد تومان بالاتر برود، ضمن اینکه باید اظهارنامه مالیاتی ارائه کند، مشمول صدور صورت حساب الکترونیک هم خواهد بود و موظف است تا از دوره مالیاتی بعدی(فصل بعد) صورت حساب الکترونیکی صادر کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • تاباندن نور بر ابهامات استراتژی مالیاتی دولت
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان
  • رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی در فروردین ۱۴۰۳
  • ۵ مزیت استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی برای اصناف
  • دولت در فروردین ۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات گرفت
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟